Setmana de la Gen Gran 2022

Setmana de la Gen Gran 2022
Activitats per física de la gent gran

02/05/2022 – Gent gran

L’Ajuntament de Sant Joan Despí organitza aquest mes de maig la Setmana de la Gent Gran 2022, un programa d’activitats per fomentar un envelliment actiu i saludable de la gent gran de la ciutat. Durant tot el mes es desenvoluparan una vintena d’activitats, amb propostes culturals, esportives, musicals i recreatives que busquen la implicació i la participació de la gent gran, promoure les relacions socials, l’exercici físic i la formació.

Consulteu el programa de la Setmana de la Gent Gran 2022

Pel que fa a l’activitat física i l’esport, es farà una edició especial de les Passejades de la Gent Gran, el 3 de maig, amb una masterclass de tonificació muscular i un esmorzar saludable. També se celebrarà un torneig de pàdel sènior, un taller i melé de petanca, i una sortida al Montseny.

Gent Gran jugand al padel
Gent Gran jugand al padel

També hi haurà ball i música. Tindrem tardes de ball al Centre Cívic les Planes i al Foment Cultural i Artístic, havaneres i rom cremat a la plaça Cirerers, i el Festival musical de Primavera, una tarda de música en viu, màgia, exhibició de balls i espectacle de castanyoles al Teatre Mercè Rodoreda.

El Centre de Gent Gran Cirerers, l’equipament municipal de referència per a la gent gran, també se suma a la celebració amb una jornada lúdica el 16 de maig on hi haurà mostra de puzles i muntatge del puzle col·lectiu del centre, taller de mandales, torneig d’escacs i sessió de bingo.

La programació de la Setmana de la Gent Gran es completa amb diferents activitats de divulgació. Entre altres, una conferència sobre salut i prevenció i tècniques per millorar la condició física, i tres sessions de l’Aula Cultural de la Gent Gran (sobre les relacions entre la banca i la gent gran, sobre la hipertensió arterial a la gent gran, i la presentació del llibre L’Alzheimer, un llarg camí de roses i espines.

La celebració de la Setmana de la Gent Gran s’emmarca en l’objectiu de l’Ajuntament de promoure l’envelliment actiu i saludable com una fórmula perquè les persones grans participin activament a la societat i que gaudeixin d’una bona qualitat de vida.