Generación D..igitals

Generación D..igitals

Generación D, la campanya itinerant que impulsa el desenvolupament de les competències digitals

Sis autobusos recorreran Espanya amb jocs i activitats que et permetran aprofundir en les teves habilitats digitals, treure-les partit i conèixer noves eines que t’ajudaran a millorar-les. 
¡Tu futuro se escribe con D!
 Els pròxims dies 13, 14 i 15 de desembre de 2023 l’espai itinerant “Únete a la Generación D’, cada día somos más” visitarà Sant Joan Despí al Poliesportiu Salvador Gimeno,  i volem convidar-te a participar. (El dia 13 només tarda).
Cercadors d’internet, xarxes socials, ciberseguretat, gestions en línia… La digitalització forma part del dia a dia. Per això, aquesta experiència ofereix als usuaris multitud de recursos i orientació per al senzill desenvolupament de les seves competències digitals, aplicable a tots els àmbits de la vida quotidiana.
A qui va dirigit?
Els tallers, jocs i activitats estan pensats perquè tota la ciutadania participi en l’experiència, amb especial atenció a aturats, dones de més de 45 anys, sèniors… Volem trencar la bretxa digital! L’experiència és totalment GRATUÏTA i té una durada aproximada de 30 – 40 minuts
Quines activitats s’hi realitzen?
La unitat mòbil està equipada amb tecnologia immersiva que convida a participar en una sèrie d’activitats pràctiques per fomentar i incentivar el desenvolupament de les competències digitals.
Una experiència que s’ajustarà a les necessitats de cada usuari.Començarem amb un test autodiagnòstic que ens permetrà conèixer el teu nivell en competències digitals. Amb els resultats, personalitzarem l’experiència i posarem a la teva disposició multitud de cursos, formacions o tallers amb els quals desenvolupar i enfortir els teus coneixements. 

Posa’t a prova! Amb el resultat del test, t’enfrontaràs a jocs i activitats d’allò més variats i de tots els nivells: des d’aprendre a fer una cerca òptima en internet fins a fugir de les “fake news”, optimitzar l’ús de les teves xarxes socials o gestionar la teva identitat digital.  A més, podràs participar en el nostre joc d’escapada (“escape room”).

Una activitat immersiva en què els usuaris haureu de posar en pràctica el que heu après si voleu resoldre el joc i aconseguir sortir de la sala.  El millor de tot? Què totes les activitats donen punts! Suma els teus i aconsegueix que la teva localitat ocupi el lloc número un del rànquing general de municipis d’Espanya. El qui més punts obtingui… tindrà un premi!
Per sol·licitar informació addicional, no dubtis a contactar amb nosaltres en el telèfon 900 101 493 o a través del correu electrònic 
reservas3@uneteageneraciond.es