Firma convenis am les entitats

Firma convenis am les entitats

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha signat convenis amb la AAVV L’EIXAMPLE y una setantena d’entitats més de la ciutat,
La signatura de convenis va tenir lloc el dilluns 19 de març al Centre Cívic de Les Planes. Aquest any 2018 són 71 les entitats que han signat conveni amb l’Ajuntament. El consistori hi destina un total de 718.000 euros, el que suposa un increment del 3,2% respecte l’any passat.

Els convenis s’han signat amb entitats de promoció associativa, esports, gent gran, joventut, acció social i igualtat, sanitat, solidaritat i medi ambient, amb l’objectiu de donar suport a les activitats que organitzen en els seus àmbits respectius.

Durant la signatura dels convenis, l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat que “les entitats són la part més forta de la xarxa social ciutadana, i entorn aquest teixit més implicat, més compromès, més actiu, s’agrupa la resta de la xarxa ciutadana”. Poveda ha refermat el compromís de l’Ajuntament “de seguir treballant en donar a les entitats suport, assessorament, formació i serveis, perquè la xarxa d’entitats també educa en valors i contribueix a mantenir viu el caràcter propi de la ciutat”.

L’alcalde ha aprofitat l’acte per demanar a les entitats la seva col·laboració en propostes entorn la celebració de l’any Jujol que Sant Joan Despí commemorarà enguany. L’acte també va comptar amb les intrepretacions musicals de cant a capella del grup Despistats. Aquest any celebren aniversaris significatius l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí que arriba als 75 anys.